POVESTE
DESPRE NOI

Sunteti invitati sa intrati in lumea Chronolink. Mai jos gasiti povestea noastra si motivul pentru care existam.

CHRONOLINK ROMANIA
POVESTEA NOASTRA

Fondata în 2004 de catre domnul Loucas M. Ellinas, CHRONOLINK si-a inceput activitatea cu primul magazin monobrand Rolex, in calitate de unic importator al Romaniei pentru aceasta marca de ceasuri de renume mondial.

Compania face parte dintr-un grup de companii, care dezvolta afaceri similare in ultimii 40 de ani, in tari precum Grecia, Cipru și Liban. Managementul se mandreste cu o vasta experienta in brandurile de lux si promite o prezenta pe termen lung in ceea ce domnul Ellinas numeste "cea de-a doua casa, Romania".

In prezent, aceasta companie de familie ofera publicului roman ceasuri de o frumusete si calitate ireprosabile prin cele doua magazine situate in Hotelul JW Marriott si pe Calea Victoriei nr. 68-70. Incepand din decembrie 2017, Boutique-ul din Calea Victoriei isi va primi clientii intr-un spatiu complet renovat si redecorat.

Loucas M. Ellinas, Fondator
POVESTE
DESPRE SERVICIILE NOASTRE

In aceasta sectiune veti gasi informatii despre service-urile si locatiile noastre.

CHRONOLINK
SERVICE & LOCATII

Chronolink este importatorul exclusiv in Romania al ceasurilor Rolex si Tudor. Oferim clientilor nostri o atmosfera primitoare si un standard de servicii inegalabil.

Va invitam cu caldura sa ne vizitati magazinele, sa vizionati colectiile disponibile, sa aflati mai multe despre atelierul nostru service si multe altele.

Acest site folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor.

Mai multe detalii