REFERINȚĂ
116506
MODEL CARCASĂ
Oyster, 40 mm, platină
Arhitectura oyster
Carcasă centrală monobloc, capacul carcasei înfiletabil și remontoar
Diametru
40 mm
Material
Platină
BEZEL
Monobloc Cerachrom castaniu în ceramică, cu gradații și cifre turnate
Winding Crown
Sistem Triplock pentru triplă impermeabilizare, înfiletabil
IMPERMEABILITATE
Impermeabil până la 100 de metri / 330 de picioare
Cristal
Safir rezistent la zgârieturi
MECANISM
Cronograf mecanic perpetuu, cu întoarcere automată
CALIBRU
4130, Fabricat de Rolex
Precizie
-2/+2 sec/zi, după încapsulare
Oscilator
Arc balansier paramagnetic, albastru, din Parachrom
întoarcere
Bidirecțional, cu întoarcere automată prin intermediul Rotorul perpetuu
POWER RESERVE
Aproximativ 72 de ore
BRĂȚARĂ
Oyster, zale plate, din trei piese
MATERIAL BRĂȚARĂ
Platină
Cataramă
Cataramă Oysterclasp pliabilă de siguranță, cu za prelungitoare Easylink 5 mm pentru purtare confortabilă
Cadran
Albastru „gheață”
Detalii
Cadran cu contoare spiralate de mici dimensiuni
Certificare
Superlative Chronometer (COSC + certificare Rolex după încapsulare)

Cadran albastru „gheață”

Cadranul albastru „gheață” este semnătură discretă și exclusivistă a ceasului de platină Rolex. Rolex folosește platina, cel mai nobil metal, pentru cele mai fine ceasuri. Aceste cadrane exclusiviste pot fi găsite numai la modelele Day-Date, Cosmograph Daytona și Lady-Datejust.

Scala tahigrafică

O parte esențială a identității modelului este bezelul turnat cu scală tahimetrică pentru măsurarea vitezelor medii de până la 400 de mile sau kilometri pe oră. Bezelul monobloc Cerachrom din ceramică de înaltă tehnologie oferă o serie de avantaje: este rezistent la coroziune, rezistent la zgârieturi și culoarea nu este afectată de razele UV. Acest bezel extrem de durabil oferă, de asemenea, o scală tahimetrică excepțional de vizibilă datorită acoperirii unui strat subțire de platină pe cifre și gradații prin procedeul PVD (Physical Vapour Deposition). Bezelul monobloc Cerachrom este fabricat dintr-o singură bucată și susține cu fermitate la locul său cristalul, pe carcasa mediană, asigurând impermeabilitatea.

Platină

Rară și prețioasă, platina este remarcabilă prin intensitatea albului său argintiu și prin luminozitatea vibrantă. Este printre cele mai dense și mai grele metale din lume, distingându-se prin proprietățile chimice și fizice unice, cum ar fi excepționala rezistență la corodare. În mod paradoxal, este de asemenea moale, elastică și foarte maleabilă, ceea ce face confecționarea și finisarea extrem de dificile, necesitând un grad extrem de înalt de competență. Rolex folosește întotdeauna platină 950, un aliaj cu 950‰ (miimi) platină, minuțios meșteșugită in-house de meșterii fini Rolex. Cele mai nobile metal pentru cele mai fine ceasuri.

DISPONIBILITATEA MODELULUI

Toate ceasurile Rolex sunt asamblate manual, cu o grijă extremă, pentru a asigura o calitate excepțională. Astfel de standarde ridicate restrâng în mod natural capacitatea de producție a companiei Rolex și, ocazional, cererea de ceasuri Rolex depășește această capacitate.

Prin urmare, disponibilitatea anumitor modele ar putea fi limitată. Noile ceasuri Rolex sunt comercializate în exclusivitate de către Retailerii oficiali Rolex, care primesc cu regularitate livrări și administrează în mod independent repartizarea și vânzarea ceasurilor către clienți.

Chronolink se mândrește să facă parte din rețeaua internațională a Retailerilor oficiali Rolex și vă poate furniza informații despre disponibilitatea ceasurilor Rolex.

CUM SĂ VĂ REGLAȚI CEASUL COSMOGRAPH DAYTONA

Sinonime cu excelența și fiabilitatea, ceasurile Rolex sunt proiectate pentru a fi purtate zilnic; în funcție de model, sunt adecvate perfect pentru o gamă largă de activități sportive sau de alt fel. Fiind fabricate să dureze, aceste ceasuri se caracterizează prin estetica lor distinctivă și atemporală. Oyster Perpetual Cosmograph Daytona este proiectat pentru pasionații de șofat și de viteză. Urmăriți clipul video pentru a afla mai multe despre funcțiile sale și despre cum să reglați ora și cum să utilizați funcțiile de cronograf.

Lansat în 1963, Oyster Perpetual Cosmograph Daytona a fost proiectat să corespundă cerințelor piloților de curse pofesioniști. În acest an, Rolex prezintă versiuni exclusiviste ale modelului său Cosmograph Daytona, etalonul celor pasionați de șofat și viteză. Ele integrează un cadran fabricat din metal de meteorit – un material natural rar, din spațiul cosmic –, cu contoare negre de cronograf la orele 3, 6 și 9.
Rolex Cosmograph Daytona

CREAT PENTRU CURSE

Vizualizați toate modelele

Contactați-ne

Specificați modul dvs. preferat de contact și vă vom răspunde cât se poate de rapid.

  and/or
  Anulare

  *Obligatoriu

  V-AR PUTEA PLĂCEA ȘI

  CHRONOLINK

  Chronolink pe social media

  Vino in lumea noastra si urmareste-ne pe social media. Fii si tu parte din comunitatea Chronolink.

  2020 © CHRONOLINK. ALL RIGHTS RESERVED. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY.