REFERINȚĂ
116519LN
MODEL CARCASĂ
Oyster, 40 mm, aur alb
Arhitectura oyster
Carcasă centrală monobloc, capacul carcasei înfiletabil și remontoar
Diametru
40 mm
Material
Aur alb de 18 carate
BEZEL
Bezel negru monobloc Cerachrom, în ceramică, cu scală turnată pentru tahimetru
Winding Crown
Sistem Triplock pentru triplă impermeabilizare, înfiletabil
IMPERMEABILITATE
Impermeabil până la 100 de metri / 330 de picioare
Cristal
Safir rezistent la zgârieturi
MECANISM
Cronograf mecanic perpetuu, cu întoarcere automată
CALIBRU
4130, Fabricat de Rolex
Precizie
-2/+2 sec/zi, după încapsulare
Oscilator
Arc balansier paramagnetic, albastru, din Parachrom
întoarcere
Bidirecțional, cu întoarcere automată prin intermediul Rotorul perpetuu
POWER RESERVE
Aproximativ 72 de ore
BRĂȚARĂ
Oysterflex
MATERIAL BRĂȚARĂ
Lame metalice flexibile turnate deasupra cu elastomer de înaltă performanță
Cataramă
Cataramă Oysterclasp pliabilă de siguranță, cu za prelungitoare Easylink 5 mm pentru purtare confortabilă
Cadran
Meteorit și negru
Detalii
Afișaj Chromalight extrem de vizibil, cu luminiscență albastră de lungă durată
Certificare
Superlative Chronometer (COSC + certificare Rolex după încapsulare)

Cadran meteorit și negru

Meteoritul vine din inima unui asteroid sau poate chiar de pe o planetă care a explodat, propulsând material în Sistemul Solar până când a fost adus de noroc pe orbita planetei noastre și gravitatea l-a atras pe Pământ. În timpul călătoriei sale, centrul meteoritului s-a transformat gradual, producând modele metalice extrem de neobișnuite, având ca rezultat răcirea foarte lentă a miezului topit al asteroidului. Designerii Rolex creează din aceste configurații o comoară unică pentru unele dintre cele mai prestigioase modele, inclusiv acest Cosmograph Daytona.

Scala tahigrafică

O parte esențială a identității modelului este bezelul turnat cu scală tahimetrică pentru măsurarea vitezelor medii de până la 400 de mile sau kilometri pe oră. Combinând tehnologia înaltă cu aspectul lucios, bezelul negru este o reminiscență a modelului din 1965 care avea montată o inserție de bezel negru din Plexiglas. Bezelul monobloc Cerachrom din ceramică de înaltă tehnologie oferă o serie de avantaje: este rezistent la coroziune, rezistent la zgârieturi și culoarea nu este afectată de razele UV. Acest bezel extrem de durabil oferă, de asemenea, o scală tahimetrică excepțional de vizibilă datorită acoperirii unui strat subțire de platină pe cifre și gradații prin procedeul PVD (Physical Vapour Deposition). Bezelul monobloc Cerachrom este fabricat dintr-o singură bucată și susține cu fermitate la locul său cristalul, pe carcasa mediană, asigurând impermeabilitatea.

Aur alb de 18 carate

Folosind propria turnătorie, Rolex are abilitatea neegalată de a turna aliaje de aur de 18 carate de cea mai înaltă calitate. În conformitate cu proporția de argint, cupru, platină sau paladiu adăugată, sunt obținute diferite tipuri de aur de 18 carate: galben, roz sau alb. Acestea sunt obținute doar din cele mai pure metale și inspectate minuțios într-un laborator in-house cu echipament de ultimă generație, înainte ca aurul să fie turnat în forme și modelat cu aceeași atenție minuțioasă pentru calitate. Angajamentul Rolex pentru excelență începe chiar de la sursă.

DISPONIBILITATEA MODELULUI

Toate ceasurile Rolex sunt asamblate manual, cu o grijă extremă, pentru a asigura o calitate excepțională. Astfel de standarde ridicate restrâng în mod natural capacitatea de producție a companiei Rolex și, ocazional, cererea de ceasuri Rolex depășește această capacitate.

Prin urmare, disponibilitatea anumitor modele ar putea fi limitată. Noile ceasuri Rolex sunt comercializate în exclusivitate de către Retailerii oficiali Rolex, care primesc cu regularitate livrări și administrează în mod independent repartizarea și vânzarea ceasurilor către clienți.

Chronolink se mândrește să facă parte din rețeaua internațională a Retailerilor oficiali Rolex și vă poate furniza informații despre disponibilitatea ceasurilor Rolex.

CUM SĂ VĂ REGLAȚI CEASUL COSMOGRAPH DAYTONA

Sinonime cu excelența și fiabilitatea, ceasurile Rolex sunt proiectate pentru a fi purtate zilnic; în funcție de model, sunt adecvate perfect pentru o gamă largă de activități sportive sau de alt fel. Fiind fabricate să dureze, aceste ceasuri se caracterizează prin estetica lor distinctivă și atemporală. Oyster Perpetual Cosmograph Daytona este proiectat pentru pasionații de șofat și de viteză. Urmăriți clipul video pentru a afla mai multe despre funcțiile sale și despre cum să reglați ora și cum să utilizați funcțiile de cronograf.

Lansat în 1963, Oyster Perpetual Cosmograph Daytona a fost proiectat să corespundă cerințelor piloților de curse pofesioniști. În acest an, Rolex prezintă versiuni exclusiviste ale modelului său Cosmograph Daytona, etalonul celor pasionați de șofat și viteză. Ele integrează un cadran fabricat din metal de meteorit – un material natural rar, din spațiul cosmic –, cu contoare negre de cronograf la orele 3, 6 și 9.
Rolex Cosmograph Daytona

CREAT PENTRU CURSE

Vizualizați toate modelele

Contactați-ne

Specificați modul dvs. preferat de contact și vă vom răspunde cât se poate de rapid.

  and/or
  Anulare

  *Obligatoriu

  V-AR PUTEA PLĂCEA ȘI

  CHRONOLINK

  Chronolink pe social media

  Vino in lumea noastra si urmareste-ne pe social media. Fii si tu parte din comunitatea Chronolink.

  2020 © CHRONOLINK. ALL RIGHTS RESERVED. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY.