REFERINȚĂ
279138RBR
MODEL CARCASĂ
Oyster, 28 mm, aur galben și diamante
Arhitectura oyster
Carcasă centrală monobloc, capacul carcasei înfiletabil și remontoar
Diametru
28 mm
Material
Aur galben de 18 carate
BEZEL
Set cu 44 de diamante tăiate excepțional
Winding Crown
Sistem Twinlock pentru dublă impermeabilizare, înfiletabil
IMPERMEABILITATE
Impermeabil până la 100 de metri / 330 de picioare
Cristal
Safir rezistent la zgârieturi, lentile Cyclops peste dată
MECANISM
Perpetuu, mecanic, cu întoarcere automată
CALIBRU
2236, Fabricat de Rolex
Precizie
-2/+2 sec/zi, după încapsulare
Oscilator
Arc balansier din Syloxi, în silicon, cu geometrie brevetată. Amortizoare de șocuri Paraflex, de înaltă performanță
întoarcere
Bidirecțional, cu întoarcere automată prin intermediul Rotorul perpetuu
POWER RESERVE
Aproximativ 55 de ore
BRĂȚARĂ
President, zale semi-circulare, din trei piese
MATERIAL BRĂȚARĂ
Aur galben de 18 carate
Cataramă
Cataramă Crownclasp pliabilă mascată
Cadran
Set de culoarea șampaniei, cu diamante
Certificare
Superlative Chronometer (COSC + certificare Rolex după încapsulare)

Cadran culoarea șampaniei

Finisajul de raze de soare creează reflexii delicate de lumină pe multe cadrane din colecția Oyster Perpetual. Acesta este obținut prin utilizarea tehnicilor măiastre de periere care creează caneluri mergând spre exterior dinspre centrul cadranului. Lumina este difuzată uniform de-a lungul fiecărei gravări, creând o strălucire subtilă caracteristică ce se deplasează în funcție de poziția încheieturii. După terminarea finisajului de raze de soare, se aplică culoarea cadranului folosind procedeul PVD (Physical Vapour Deposition) sau electroplacarea. Un strat subțire de lac asigură cadranului aspectul final.

Bezel cu set de diamante

Montatorii, ca niște sculptori, au gravat metalul prețios pentru a contura manual locul în care fiecare piatră prețioasă va fi perfect montată. Cu arta și meșteșugul bijutierului, piatra este așezată și aliniată minuțios cu celelalte; apoi este fixată bine în locașul său din aur sau platină. În afară de calitatea intrinsecă a pietrelor, multe alte criterii contribuie la frumusețea montajului Rolex: alinierea precisă a înălțimii pietrelor, orientarea și poziția lor, regularitatea, puterea și proporțiile setării, precum și finisajul complex al produsului. O simfonie scânteietoare pentru a face ceasul și mai bun și a produce încântarea utilizatorului.

Aur galben de 18 carate

Folosind propria turnătorie, Rolex are abilitatea neegalată de a turna aliaje de aur de 18 carate de cea mai înaltă calitate. În conformitate cu proporția de argint, cupru, platină sau paladiu adăugată, sunt obținute diferite tipuri de aur de 18 carate: galben, roz sau alb. Acestea sunt obținute doar din cele mai pure metale și inspectate minuțios într-un laborator in-house cu echipament de ultimă generație, înainte ca aurul să fie turnat în forme și modelat cu aceeași atenție minuțioasă pentru calitate. Angajamentul Rolex pentru excelență începe chiar de la sursă.

DISPONIBILITATEA MODELULUI

Toate ceasurile Rolex sunt asamblate manual, cu o grijă extremă, pentru a asigura o calitate excepțională. Astfel de standarde ridicate restrâng în mod natural capacitatea de producție a companiei Rolex și, ocazional, cererea de ceasuri Rolex depășește această capacitate.

Prin urmare, disponibilitatea anumitor modele ar putea fi limitată. Noile ceasuri Rolex sunt comercializate în exclusivitate de către Detailiștii oficiali Rolex, care primesc cu regularitate livrări și administrează în mod independent repartizarea și vânzarea ceasurilor către clienți.

Chronolink se mândrește să facă parte din rețeaua internațională a Detailiștilor oficiali Rolex și vă poate furniza informații despre disponibilitatea ceasurilor Rolex.

Ceas clasic Rolex pentru doamne, Oyster Perpetual Lady-Datejust a apărut în 1957, purtând eleganța lui Datejust într-o dimensiune mică de 28 mm, perfect potrivită unei încheieturi subțiri. În acest an, Rolex prezintă noua versiune cu set de pietre prețioase a modelului său Lady-Datejust. Acest ceas meșteșugit din aur de 18 carate etalează captivanta strălucire a diamantelor ce ornează fiecare suprafață.
Rolex Lady-Datejust

ELEGANȚĂ GRAȚIOASĂ

Vizualizați toate modelele

Contactați-ne

Specificați modul dvs. preferat de contact și vă vom răspunde cât se poate de rapid.

  and/or
  Anulare

  *Obligatoriu

  V-AR PUTEA PLĂCEA ȘI

  CHRONOLINK

  Chronolink pe social media

  Vino in lumea noastra si urmareste-ne pe social media. Fii si tu parte din comunitatea Chronolink.

  2020 © CHRONOLINK. ALL RIGHTS RESERVED. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY.