Ceasurile Tudor

Un ceas TUDOR trăiește. Pulsează. Te transpune într-o lume a micro-preciziei, în care domină calitatea. Este simbolul unui stil de viață bazat pe curaj, pe un destin măreț, păstrându-și în același timp eleganța și look-ul sofisticat. 

Un ceas TUDOR este combinația perfectă între evoluție tehnologică și linii clasice aduse în prezent. Este o combinație între estetică și performanță, creată să impresioneze. 

Un ceas TUDOR combină durabilitatea și puterea design-ului cu un look urban care accesorizează un stil de viață. Aduce arta meticuloasă tradițională a manufacturii în secolul XXI. 

Un ceas TUDOR este gata să domine lumea modernă, dar este construit pe aptitudini construite în zeci de ani. Depășește orice standard al perfecțiunii, dar arată fresh. 

Noi suntem retailerul oficial al TUDOR în România și suntem onorati să fim partenerii ceasului iconic al scafandrilor. Înregistrat în 1926, a câștigat popularitate ca instrument folosit de scafandrii profesioniști în armată.

Între anii 1960 și 1980, mai multe reprezentanțe navale naționale au livrat Tudor Submariners scafandrilor lor, inclusiv forțele speciale marine USA (SEAL) și forțele marine naționale franceze. Ne bucurăm că putem ajuta în tradiția TUDOR de a îndrăzni să livrăm perfecțiune.

BLOG

Artilcole similare

CHRONOLINK

Chronolink pe social media

Vino in lumea noastra si urmareste-ne pe social media. Fii si tu parte din comunitatea Chronolink.

2020 © CHRONOLINK. ALL RIGHTS RESERVED. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY.