Service Rolex

În calitate de unic importator oficial de Rolex în România, ne angajăm ca fiecare ceas să performeze în fiecare zi la același standard de calitate ca în prima zi, pentru toată viața. 

Calitatea incontestabilă este avantajul nostru competitiv, împreună cu un design unic și o cultură pentru manufactură. Un Rolex purtat în fiecare zi necesită foarte puțină mentenanță, fiind creat pentru a face față testului timpului la cele mai înalte standarde. 

În calitatea noastră de importatori oficiali Rolex, suntem singurii atestați în România pentru a vinde și a desfășura procese de mentenanță. Avem atât cunoștințele specifice necesare, cât și precizie tehnică și echipamente speciale, care garantează autenticitatea fiecărei părți a ceasului tău Rolex. Suntem aici să te ghidăm într-o decizie pentru o viață. 

Pe lângă dedicarea față de calitate perpetuă, ne recomandă pentru activități de service și pregătirea continuă a personalului, care constă atât în cursuri patent desfășurate în Elveția, cât și în certificări constante în parcursul profesional care garantează calitatea la nivel internațional a fiecărui service Rolex autorizat. 

Depinzând de model și de utilizare, este recomandat ca fiecare ceas să fie adus la service cel puțin o dată la fiecare 10 ani de zile, pentru a ne putea asigura de funcționalitatea perpetuă la cele mai înalte standarde. 

De la înlocuirea componentelor, la lubrifierea și reasamblarea fiecărei părți sau la calibrarea ceasului, acoperim orice serviciu posibil, pentru a ne putea asigura că fiecare client al nostru are parte de aceeași experiență de calitate în fiecare zi. 

BLOG

Artilcole similare

CHRONOLINK

Chronolink pe social media

Vino in lumea noastra si urmareste-ne pe social media. Fii si tu parte din comunitatea Chronolink.

2020 © CHRONOLINK. ALL RIGHTS RESERVED. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY.