SERVICE
CENTRUL DE SERVICE ACREDITAT DE ROLEX

EXPERIENTA IN MAGAZINELE NOASTRE

Ceasornicarii din magazinul Rolex participa in mod regulat la cursuri de formare personalizate in ateliere special echipate din Elvetia, pentru a continua traditia Rolex de combinare a tehnologiei de varf cu expertiza din domeniu, facand din centrul de service al magazinului Rolex un reper pentru clientii din intreaga regiune.

Ceasornicarii nostri detin abilitatile si tehnicile necesare pentru realizarea tuturor actiunilor de intretinere a ceasurilor dumneavoastra Rolex si Tudor, incepand cu o verificare completa (teste mecanice si de etanseitate), reconditionarea ceasului la starea sa initiala si mergand pana la reglare, polisarea carcasei si a bratarii, testarea etanseitatii, verificarea mecanismului.

SERVICE
CUM VA PUTEM AJUTA
SERVICE
CENTRUL DE SERVICE ACREDITAT DE ROLEX

CENTRUL DE SERVICE ACREDITAT DE ROLEX

In calitate de importator exclusiv pentru Rolex si Tudor, atunci cand achizitionati un nou ceas de la noi, va puteti astepta:

Sa invatati cum functioneaza ceasul. Sa primiti un certificat de origine si o garantie. Fiecare ceas nou are o garantie oficiala internationala a producatorului, de cinci ani, care trebuie completata in momentul cumpararii. Pe document trebuie sa apara data achizitiei, numele si adresa dumneavoastra, numele, adresa si stampila Chronolink. Aceasta procedura initializeaza si valideaza garantia.

Pentru fiecare service complet al ceasului dumneavoastra in centrul nostru de service, veti primi o garantie de doi ani. Orice interventie realizata de un agent neautorizat anuleaza garantia.

SERVICE
CENTRUL DE SERVICE ACREDITAT DE ROLEX

Va invitam in magazinele noastre pentru a vedea colectiile de ceasuri disponibile.

Acest site folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor.

Mai multe detalii